Σεισμοσ Σαμοσ : Συλλυπητήρια από τους : Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο).

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. ΠτÎ
ΠτÎ" για σεισμό Σμύρνης-Σάμου: Οι from www.offsite.com.cy
Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία.

Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμοσ Τωρα Ελλαδα : ΙΣΧΥΡΟΣ
Σεισμοσ Τωρα Ελλαδα : ΙΣΧΥΡΟΣ from fraptime.eu
Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο).

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Σεισμός τώρα στη Σάμο | Ειδησεις
Σεισμός τώρα στη Σάμο | Ειδησεις from www.dikaiologitika.gr
Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό .

Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού.

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Σεισμοσ Σαμοσ : Συλλυπητήρια από τους : Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία σεισμοσ. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

0 Response to "Σεισμοσ Σαμοσ : Συλλυπητήρια από τους : Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6)."

Post a Comment